Vernieuwde Sonetto 8-20 serie

De Sonetto 8-20 serie is vernieuwd, zowel optisch met een nieuw design als in technisch opzicht. De Sonetto serie is een modulaire range en optioneel ook leverbaar op ketel met of zonder opgebouwde koeldroger. Technisch gezien zijn de belangrijkste vernieuwingen een volwaardige compressorbesturing, de Infologic2 en een volgende generatie schroefblokken

De volledige range Sonetto compressoren van 5,5 tot 15 kW is beschikbaar in verschillende varianten en tevens uit te breiden met diverse opties. De serie is leverbaar met een druk van 8, 10 of 13 bar. Aan de buitenkant valt direct het nieuwe ALUP design op. Door de zwarte afwerking van de optionele ketel heeft de Sonetto een moderne uitstraling.

Nieuwe Sonetto serie

Infologic2 controller

Een grote upgrade is de Infologic2 controller. Deze is eenvoudig te bedienen en af te lezen door de pictogrammen op het scherm. Daarnaast biedt de Infologic2 mogelijkheden voor externe start/stop, aflezing van de druk en temperatuur, automatische start na stroomuitval, geavanceerde monitoring van het onderhoud en nog veel meer.

Volgende generatie schroefblokken

De nieuwe generatie van compressor-elementen, zorgt voor uitstekende prestaties, een laag energieverbruik en een zeer lange levensduur. Bovendien is de capaciteit, afhankelijk van het model, tot wel 13% toegenomen ten opzichte van de vorige generatie.

Modulaire opbouw

De Sonetto 8-20 serie kent een modulaire opbouw en biedt een complete oplossing. Naast een losse opstelling is de compressor ook beschikbaar op 270l of 500l persluchtbufferketel en eventueel met opgebouwde koeldroger. Zo heeft de klant de mogelijkheid om ook bij een klein beschikbaar vloeroppervlak toch een volledige persluchtinstallatie beschikbaar te hebben. Bovendien wordt de kans op luchtlekkages in de lijn gereduceerd. Als optie is ook een filterstraat beschikbaar om de installatie te complementeren en een zuivere persluchtkwaliteit te waarborgen.

Stil en compact

De Sonetto heeft een zeer stille werking vanaf 64 dB(A) door de speciale geluidsisolatie. Dit zeer lage geluidsniveau maakt installatie van de machine dicht bij de werkplek mogelijk. Doordat alle serviceonderdelen zich aan de voorkant van de compressor bevinden is het mogelijk om deze tegen een muur of in een hoek te plaatsen. Dit zorgt voor ruimtebesparing.

Download de brochure