SCK 6-15 Schroefcompressoren met vast toerental

Deze schroefcompressoren met riemaandrijving zijn leverbaar van 4 kW tot 11 kW

Neem vandaag nog contact met ons op

Vele varianten en maten verkrijgbaar

De SCK 6-15 schroefcompressoren met vast toerental zijn in vele varianten leverbaar in varianten van 4 kW tot 11 kW met een luchtstroom van 36 m³/h tot 102 m³/h.

Werkt onder extreme omstandigheden

Kan onder extreme omstandigheden werken en toch een lange levensduur van de lagers handhaven vanwege sterke vermogensreserves.

Luchtfiltratie met hoog rendement

De filtratie van de SCK 6-15 schroefcompressoren is van hoge kwaliteit, net als de olie en de perslucht.

Assortiment SCK 6-15 schroefcompressoren met vast toerental

Onze SCK 6-15 serie bestaat uit schroefcompressoren met vast toerental en riemaandrijving, die een hoog energierendement bieden bij een zeer laag geluidsniveau. De SCK 6-15 schroefcompressoren zijn een ideale keuze omdat ze een groot aantal optionele configuraties bieden. Deze SCK 6-15 schroefcompressoren zijn leverbaar van 4 kW tot 11 kW.

Compact ontwerp verlaagt installatiekosten

De SCK 6-15 compressoren maken gebruik van ééntraps schroefcompressoren met olie-injectie. Dankzij het compacte ontwerp van deze schroefcompressoren is een kleine vloerruimte vereist. Deze compacte installatie verlaagt de voetafdruk- en installatiekosten en neemt het risico op lekkage weg. De leidingen van het assortiment SCK 6-15 schroefcompressoren zijn ontworpen voor een minimale drukval.

Betrouwbare schroefcompressor met riemaandrijving

De betrouwbaarheid en efficiëntie van het oliegesmeerde asymmetrische schroefelement is bewezen bij duizenden riemcompressorinstallaties over de hele wereld. Het ontwerp van de riemaandrijving zorgt voor maximale efficiëntie, gemakkelijke toegang en onderhoud en een gegarandeerde uitlijning. De riemaandrijving is gescheiden van de rest van de interne onderdelen voor een betere bescherming van de interne onderdelen, minimale slip en een constante efficiëntie tijdens de totale levenscyclus.

Eenheden voor montage op vloer of ketel

De op de vloer gemonteerde machines van de SCK 6-15 serie zijn leverbaar met of zonder drogers. Koeldrogers zijn ontworpen voor een lage drukval, een stabiel drukdauwpunt, een hoger rendement, lage bedrijfskosten en eenvoudig onderhoud. Voor de vereffening van drukschommelingen in het leidingsysteem worden eenheden geleverd met een luchtketel van 270 of 500 l met of zonder droger, met PDP lager dan +3 °C. De luchtketel wordt direct in de omkasting van de compressor geïnstalleerd.

Gemoedsrust met een uiterst efficiënte schroefcompressor

Het extra grote lucht- of oliekoelsysteem met geforceerde ventilatie en luchtstromen garandeert een lage interne bedrijfstemperatuur, verhoogt de prestaties, verlengt de levensduur van de componenten en verlaagt het aantal onderhoudswerkzaamheden. De goed geteste lucht geeft u de gemoedsrust van een zeer efficiënte schroefcompressor.

Standaard geavanceerde regelaar in het assortiment SCK 6-15 schroefcompressoren

De geavanceerde regelaar Air Control 5.0 maakt standaard deel uit van de SCK 6-15 schroefcompressoren, terwijl de grafische Air Control 5.1 optioneel is. De eenvoudig af te lezen Air Control 5.0 maakt een betere aanpassing en bediening mogelijk. Ook optioneel (of standaard op PLUS-uitvoering met droger) is een waterafscheider, die 85% van het condensaat elimineert dat door de droger zelf zou moeten worden verwijderd. Dit leidt tot energiebesparing, verhoogt de betrouwbaarheid van pneumatische apparatuur en verhoogt de luchtkwaliteit.

Lage onderhoudskosten

Eenvoudig te verwijderen onderdelen betekenen dat onderhoud eenvoudiger wordt en de onderhoudskosten lager worden. Componenten van de SCK 6-15 schroefcompressoren zijn strategisch geplaatst voor een ideale positionering. Vloergemonteerde units zijn gemakkelijk te verplaatsen en te transporteren dankzij openingen voor vorkheftrucks. De controle van het oliepeil is extern voor eenvoudige, snelle en onmiddellijke controle.

ALUP biedt een totaaloplossing voor uw bedrijf

Met het assortiment SCK 6-15 schroefcompressoren krijgt u een efficiënte, betrouwbare en complete oplossing die voldoet aan een breed scala aan persluchtvereisten. Wij gebruiken onze ervaring om ervoor te zorgen dat u kunt beschikken over betrouwbare en efficiënte technologie. Wij bieden uw bedrijf totaaloplossingen, omdat wij kwaliteitsproducten en uitzonderlijke service bieden. 

Technische gegevens

Vast toerental

Max. werkdruk

Capaciteit¹

Motor-vermogen

Geluidsniveau²

Configuraties

Ketel

Droger

Model

bar

m³/min

kW

dB(A)

270

500

 

SCK 6

7,5

0,60

4

59

X

X

X

9,5

0,50

SCK 8

7,5

0,83

5,5

60

X

X

X

9,5

0,69

12,5

0,50

SCK 10

7,5

1,17

7,5

61

X

X

X

9,5

1,00

12,5

0,80

SCK 15

7,5

1,70

11

61

X

X

X

9,5

1,43

12,5

1,20

sck 6-15

Download onze productbrochure