Schroefcompressoren met vast toerental - Largo

Neem vandaag nog contact met ons op

Perfect af te stemmen op de werkplek

Dankzij het slimme ontwerp van de Largo schroefcompressoren kunnen deze perfect op de werkplek worden afgestemd. De hoeveelheid onderdelen in de eenheid is verminderd en de onderdelen zijn efficiënter geplaatst. Meer flexibiliteit en ruimte beschikbaar met een compacte machine.

Eenvoudige compressor met vast toerental

Het kleinere aantal onderdelen maakt deze compressoren eenvoudiger en goedkoper in gebruik. Slimme plaatsing van de serviceonderdelen voor een betere toegankelijkheid. De Air Control 5.1-regelaar biedt u volledige controle, eenvoudige bediening en mogelijkheden voor communicatie op afstand.

Energiezuinig

De Largo-schroefcompressoren zijn energiezuinig door verschillende factoren die u geld besparen. De radiale koelventilator werkt veel efficiënter.

Schroefcompressor met vast toerental - Largo

De Largo-schroefcompressor is onze oplossing voor een industriële schroefcompressor met vast toerental. Deze compressor wordt aangedreven door tandwielen en is geschikt voor wanneer u een hoge vraag hebt die een vast toerental vereist. Onze Largo-schroefcompressoren zijn ontworpen op basis van ervaring om u de gemoedsrust te geven van een efficiënte en betrouwbare compressor. De Largo-compressoren met vast toerental leveren perslucht van hoge kwaliteit voor een breed scala aan industriële toepassingen.

U kunt een geïntegreerde droger, filters, waterafscheiders en een goede afvoer toevoegen om van deze eenheid een complete alles-in-één-oplossing te maken. Met kwaliteitsproducten en uitzonderlijke serviceopties kunnen wij uw bedrijf van begin tot eind voorzien van totaaloplossingen. Wij zijn van mening dat verbetering nooit ophoudt en wij streven ernaar dit motto altijd in gedachten te houden.

 

Download onze productbrochures