Hoge kwaliteit oplossingen voor conditionering van perslucht

Wij bieden een reeks hoogwaardige persluchtoplossingen om de hoge kwaliteit van uw persluchtsysteem te garanderen en corrosie of lekkages te voorkomen

GRATIS OFFERTE ➝

De persluchtkwaliteit die u nodig hebt

Topview of AVSD air dryer

Een persluchtconditioneringssysteem zorgt ervoor dat uw persluchtnet in optimale conditie blijft. Hoogwaardige oplossingen voor persluchtbehandeling garanderen een hoge luchtkwaliteit en voorkomen corrosie, lekkage, vervuiling en roest. Voor elke oplossing hebben wij een assortiment persluchtconditioneringsmiddelen. Onze oplossingen voor luchtbehandeling zijn van hoge kwaliteit en helpen uw productie draaiende te houden. Wij bieden complete oplossingen voor uw bedrijf, van luchtcompressoren tot persluchtconditionerings-oplossingen en compressoronderhoud.

Onze oplossingen voor persluchtconditionering helpen u ervoor te zorgen dat uw persluchtvoorziening op hoge kwaliteit blijft werken met lage energiekosten.

De beschikbare oplossingen voor persluchtconditionering omvatten leidingfilters, persluchtdrogers (koeldrogers, frequentiegeregelde koeldrogers en adsorptiedrogers), olie-waterscheiders, condensaftappen en luchtketels.

Ontdek hier de verschillende oplossingen voor luchtbehandeling en hoe elk product de perfecte aanvulling kan zijn op uw persluchtsysteem.

Assortiment van oplossingen voor persluchtconditionering

Pic of AVSD 940 hero

AVSD-KOELDROGER ›


Stabiel dauwpunt van 3 graden


De nieuwe AVSD-koeldroger van ALUP is een innovatief systeem dat tot wel 60% minder energie verbruikt, de productiekwaliteit en betrouwbaarheid verbetert, uw CO2-uitstoot vermindert en in krappe ruimtes past. 
Productpagina ›

 

Onze persluchtketels zijn een ideale aanvulling op uw persluchtinstallatie. Deze ketels stabiliseren drukschommelingen in het leidingnet, voorkomen dat de compressor vaak moet starten, koelen perslucht en bevorderen condensaatafscheiding.
Productpagina › LD 200, LD 202 en LD 203 automatische condensaftappen.
Condensaatafvoeren helpen de slijtage van het distributienetwerk en de aangesloten persluchtapparatuur te verminderen. 
Productpagina ›

 

Onze nieuwe perslucht-filterserie is voorzien van high-tech technologie van de volgende generatie. Onze leidingfilters beschermen uw persluchtapparatuur met maximale efficiëntie, betrouwbaarheid en gebruiksgemak. Al deze innovatie resulteert in de laagst mogelijke TCO.

Productpagina ›

Adsorptiedrogers bereiken een dauwpunt van -40 tot -70 °C en worden gebruikt voor het verwijderen van alle vocht uit perslucht


Productpagina ›

Koeldrogers beschermen het persluchtnet tegen corrosie en daaruit resulterende lekkage. Hierdoor voorkomen ze corrosie en roest in leidingwerk, machines en verlengen ze de levensduur van uw pneumatische gereedschap.

Productpagina ›


Maak condensaatbehandeling effectiever en milieuvriendelijker met de OWS 4-900

 

Productpagina ›